Maatregelen Coronavirus

Landgoed Heerlijkheid Leur volgt voor wat de situatie rondom het Coronavirus de richtlijnen van het RIVM, zoals geïmplementeerd in de Noodverordening Veiligheidsregio Gelderland Zuid.

De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voor Landgoed Heerlijkheid Leur voorop.

Wij nemen gepaste maatregelen om u een onbezorgd verblijf te bieden.

Zoals u begrijpt, kunnen wij gasten die besmet zijn met het Coronavirus niet ontvangen. Al onze gasten vragen wij dan ook voorafgaand aan het verblijf te bevestigen dat zij geen gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op een besmetting met het Coronavirus. Wij kunnen er niet voor instaan dat ondanks de door ons genomen voorzorgsmaatregelen een of meer van onze gasten toch besmet blijkt te zijn met het virus.

Er wordt door ons altijd al veel aandacht besteed aan de algehele hygiëne, in deze tijd doen we dat uiteraard evenzeer. In de boerderijen zijn gebruikelijke middelen aanwezig om handen te wassen en gebruikte of te gebruiken objecten naar wens te desinfecteren. De boerderijen na elke bezoek van gasten uiteraard schoongemaakt, evenwel niet na bezoek van gasten gedesinfecteerd.

In de vakantieboerderijen zijn op verschillende plekken flyers zichtbaar om onze gasten te blijven herinneren aan de geldende richtlijnen.

Van onze gasten verwachten wij dat zij tijdens het verblijf zorgvuldig omgaan met de geldende richtlijnen.

Voorop staat dat u heerlijk onbezorgd kunt genieten van uw verblijf op Landgoed Heerlijkheid Leur.